Järjekordne lõheretsept Saksa kanalilt “Essen Rezepte” – seekord luksusliku täidisega!
Nirista lõhefileed õliga üle, seejärel maitsesta sidrunipipra, Cajuni vürtsi, suitsupaprika ja soolaga. Jäta marineeruma.

Täidise jaoks sega 1/2 tassi majoneesi, 2 spl sinepit, 1/2 sidruni mahla, 1 spl kuuma kastet, 1/2 tl Old Bay maitseainet, 1/4 tl Cajuni maitseainet ja 2 sl panko riivsaia. Lisa 450g krabiliha ja sega õrnalt läbi.

Aseta lõhe ahjuplaadile ja täida krabiseguga. Küpseta 200°C juures 15 minutit.

Vahepeal sulatage väikeses potis 2 spl võid. Lisa hakitud petersell ja nirista valmis roog üle aromaatse õliga.

Head isu!
Varem kirjutasime sellest, kuidas lõhet maitsvalt ja lihtsalt valmistada.