Haki 1 sibul peeneks 🧅 ja prae oliiviõlis kuldpruuniks.
Koori ja viiluta 3 kartulit 🥔 ringideks, seejärel soola ja pipart. Nirista peale veidi oliiviõli.

Võta 3 kanarinda, lõika tükkideks, maitsesta soola, musta ja punase pipraga 🌶.

Klopi eraldi kausis lahti 2 muna 🥚, lisa 200 ml koort, soola, 1 tl karrit ja veidi Provence’i ürte 🌿.
Aseta pannile kartulid, lisa peale praetud sibul, seejärel kana. Vala kõige peale muna-kooresegu.

Küpseta 200°C juures 40 minutit. Seejärel tükelda 1 tomat 🍅 ja riivi 120g Gruyere juustu 🧀.

Tõsta pajaroa peale tomatid ja juust, maitsesta vähese soolaga ja küpseta veel 10 minutit.
Head isu! 😋

Varem kirjutasime kana Piccata küpsetamisest.