Vastupidiselt näilisele võib kerge salat tuunikalaga täita teid pikaks ajaks. See pakub koostisosi, mis rahuldavad su isu ja ohjeldavad su snäkkimishimu. See on suurepärane valik hommikusöögiks, lõunaks või õhtusöögiks. Uuri, kui lihtne on seda valmistada.

Kerge tuunikalasalat
Toitev salat ei ole tingimata selline, mis sisaldab kõrge kalorsusega pastat või kartulit. Tihti võrdsustame toitva söögi ekslikult sellega, mis tekitab täiskõhutunde.
Palju olulisem on see, et keha saaks kõiki koostisosi, mida ta vajab, et korralikult toimida. Uuri, kuidas kerge salat koos tuunikalaga paneb sind tundma.

Kerge tuunikalasalat – retsept
Ingredients:
- 3 muna,
- purk tuunikala oma kastmes,
- väike sibul,
- 2 kurki,
- väike hunnik rediseid,
- lusikatäis hakitud peterselli,
- lusikatäis hakitud tilli,
- spl hakitud murulauku,
- 3 spl jogurtit,
- spl majoneesi,
- 2 teelusikatäit sinepit,
- sool, värskelt jahvatatud pipar (maitse järgi).
Meetod:
- Keetke munad kõvaks (8 minutit pärast vee keetmist). Jahutage maha, koorige koor ja lõigake kuubikuteks. Asetage viilutatud munad suurde kaussi.
- Valage tuunikala marinaadist välja. Lisage kaussi koos munadega.
- Koori sibul ja kuubista see väikesteks tükkideks. Lõika pestud kurk ja redis ilma söömata osata veidi suuremateks kuubikuteks. Ühendage köögiviljad ülejäänud koostisosadega.
- Lisage tükeldatud rohelised köögiviljad salati koostisosade hulka.
- Kombineeri eraldi kausis jogurt, majonees ja sinep. Segage hoolikalt läbi ja lisage salatikaussi.
- Segage kõik salati koostisosad kokku.
Maitsesta soola ja pipraga.

Asetage üheks tunniks külmkappi, et maitsed sulanduksid.
Eelnevalt rääkisime sellest, milline tuunikala on ohutum – õlis või omas mahlas.