Kas sulle meeldib magus või soolane hommikusöök? Ükskõik, milline on sinu vastus, võid teha kodujuustupannkooke. Need maitsevad suurepäraselt nii magusate kui ka soolaste lisanditega. Kohupiimapannkoogid on ideaalne algus päevale – need annavad energiat ja hoiavad söögiisu pikalt allasurutud.

Kodujuustu pannkoogid hommikusöögiks
Kohupiimapannkoogid on suurepärane valik hommikusöögiks. Juust, millel nad põhinevad, lisab neile sametise tekstuuri ja muudab need täidlasemaks. Kohupiimapannkooke saab serveerida mitmel viisil. Magusatena serveerituna sobivad need hästi puuviljadega, näiteks maasikate, vaarikate, mustikate, banaanide, virsikute või mangodega. Mitte miski ei takista teid lisamast neile veidi mett või lisamast lusikatäie koort või oma lemmikmoosi. Kui eelistate soolast hommikusööki , serveerige pannkooke suitsulõhe või peekoni, avokaado ja tomatitega.

Kohupiimapannkoogid – retsept
Ingredients:
- 250 g poolrasvata kodujuustu,
- 100 ml piima,
- 3 muna,
- 40 g nisujahu,
- pakend vaniljesuhkrut
- pool teelusikatäit küpsetuspulbrit,
- näputäis soola,
- või praadimiseks.
Meetod:
Sõtke kodujuust hästi läbi kahvliga või blenderdage. Lisage munad, vaniljesuhkur, küpsetuspulber ja jahu. Segage mõnda aega. Vala piim osade kaupa sisse, kogu aeg segades. Segu peaks olema ühtlane. Pane 10 minutiks kõrvale.

Kuumuta või pannil. Seadke kuumus keskmisele. Nüüd lusikasse pannkoogid pannile, määrides segu ettevaatlikult laiali. Kata kaanega ja prae umbes minut mõlemalt poolt. Olge ettevaatlik, et neid ei praadita liiga kaua, sest muidu muutuvad nad kõvaks.
Eelnevalt kajastasime Eesti uuest hommikusöögitrendist pistaatsiakaerahelbeid.