Isegi norrakad jäävad kadedaks! Kiire ja lihtne viis valmistada lõhet maitsvas kastmes alates

Isegi norrakad jäävad kadedaks! Kiire ja lihtne viis valmistada lõhet maitsvas kastmes alates

Kuumuta pannil keskmisel-kõrgel kuumusel 1/2 supilusikatäit oliiviõli ja 1 spl võid.

Pane nahata lõhefileed kuumale pannile. Kuni see säriseb, puista peale soola ja värskelt jahvatatud musta pipart.

Isegi norrakad jäävad kadedaks! Kiire ja lihtne viis valmistada lõhet maitsvas kastmes alates

Küpseta 3 minutit, kuni kala on kuldne, seejärel keera ümber ja küpseta veel 2 minutit. Tõsta lõhe taldrikule ja tõsta kõrvale.

Alanda kuumust keskmisele ja lisa samale pannile peeneks hakitud šalottsibul. Prae 2 minutit, kuni see on pehme, seejärel lisa purustatud küüslauk ja ühe sidruni koor. Küpseta veel minut, kuni see lõhnab.

Isegi norrakad jäävad kadedaks! Kiire ja lihtne viis valmistada lõhet maitsvas kastmes alates

Valage sisse 3/4 tassi (180 ml) kanapuljongit ja laske sellel 5 minutit podiseda, et see veidi väheneks.

Vahepeal tükelda 1 kg rusikast kartulit. Lisage 1 supilusikatäis soola ja küpseta, kuni see on pehme, umbes 18 minutit.

Isegi norrakad jäävad kadedaks! Kiire ja lihtne viis valmistada lõhet maitsvas kastmes alates

Lisa kastmele 3/4 tassi (200 g) hapukoort, väike peotäis värsket tilli, soola ja maitse järgi musta pipart. Lisa 1/2 supilusikatäit võid ja lase kastmel veel 5 minutit vaikselt podiseda.

Tõsta lõhe pannile tagasi ja lase 3–5 minutit podiseda, kuni see on läbi küpsenud ja kastme maitsed imbunud.

Isegi norrakad jäävad kadedaks! Kiire ja lihtne viis valmistada lõhet maitsvas kastmes alates

Enne serveerimist segage 3 spl võid ja 1/2 tassi (180 ml) sooja piima. Serveeri keedetud kartulitega. Head isu!

Isegi norrakad jäävad kadedaks! Kiire ja lihtne viis valmistada lõhet maitsvas kastmes alates

Varem rääkisime teile, kuidas Türgi stiilis mune küpsetada.

Elu Hakkid