Kuumuta pannil keskmisel-kõrgel kuumusel 1/2 supilusikatäit oliiviõli ja 1 spl võid.
Pane nahata lõhefileed kuumale pannile. Kuni see säriseb, puista peale soola ja värskelt jahvatatud musta pipart.

Küpseta 3 minutit, kuni kala on kuldne, seejärel keera ümber ja küpseta veel 2 minutit. Tõsta lõhe taldrikule ja tõsta kõrvale.
Alanda kuumust keskmisele ja lisa samale pannile peeneks hakitud šalottsibul. Prae 2 minutit, kuni see on pehme, seejärel lisa purustatud küüslauk ja ühe sidruni koor. Küpseta veel minut, kuni see lõhnab.

Valage sisse 3/4 tassi (180 ml) kanapuljongit ja laske sellel 5 minutit podiseda, et see veidi väheneks.
Vahepeal tükelda 1 kg rusikast kartulit. Lisage 1 supilusikatäis soola ja küpseta, kuni see on pehme, umbes 18 minutit.

Lisa kastmele 3/4 tassi (200 g) hapukoort, väike peotäis värsket tilli, soola ja maitse järgi musta pipart. Lisa 1/2 supilusikatäit võid ja lase kastmel veel 5 minutit vaikselt podiseda.
Tõsta lõhe pannile tagasi ja lase 3–5 minutit podiseda, kuni see on läbi küpsenud ja kastme maitsed imbunud.

Enne serveerimist segage 3 spl võid ja 1/2 tassi (180 ml) sooja piima. Serveeri keedetud kartulitega. Head isu!

Varem rääkisime teile, kuidas Türgi stiilis mune küpsetada.