Klopi muna kergelt lahti. Segage eraldi kausis 3 spl jahu, 1/2 tl soola, 1/2 tl musta pipart, 1/2 tl kuivatatud küüslauku, 1/2 tl pune, 1/2 tl magusat paprikat ja 1/2 tl tüümiani.

Kuumuta suurel pannil keskmisel-kõrgel kuumusel 2 spl oliiviõli. Kasta 4 kanarinda munasse, seejärel määri jahuseguga. Aseta kana pannile ja prae mõlemalt poolt kuldpruuniks.

Võta kana pannilt, aseta ahjuplaadile ja küpseta 160°C juures 10 minutit, kuni valmistad kastme.
Samal pannil kuumuta 1 spl oliiviõli. Lisa hakitud sibul ja küpseta 3-4 minutit, kuni see on pehme. Seejärel lisa 2 küüslauguküünt, 1/2 tl kuivatatud pune, 1 tl magusat paprikat ja prae veel minut.

Lisa 160g päikesekuivatatud tomateid, hakitud punast pipart ja 1 spl tomatipastat. Prae 2-3 minutit. Vala sisse 90 ml valget veini ja lase 2 minutit aurustuda. Seejärel lisa 1 tass (240 ml) kanapuljongit, näpuotsaga soola ja musta pipart.

Valage sisse 1/3 tassi (90 ml) koort ja lisage 1/2 tassi (50 g) riivitud parmesani. Segage 3 tassi (100 g) värsket beebispinatit ja küpseta, kuni see närbub.
Võta kana ahjust välja ja tõsta koos kastmega pannile. Küpseta veel paar minutit, et rinnad oleksid kastmega korralikult kaetud.

Serveeri värske peterselliga üle puistatuna. Roog sobib hästi pasta, riisi või kartuliga.
Mmm… maitsev! 😋
Varem rääkisime teile, kuidas valmistada mahlast kana kreemjas kastmes.